El PP demana a Morella que el govern “es pose les piles” amb el Parador

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 23 d'octubre de 2009 .
Etiquetes: , , , ,

El coordinador de l’àrea de Turisme del Partit Popular de la província de Castelló, Ricardo Martínez, ha reivindicat avui la necessitat que el Govern central “es pose la piles” i comence d’una vegada el Parador Nacional de turisme de Morella, ja que després de sis anys de govern socialista, “aquesta infraestructura tan important per a la província segueix com ho va deixar l’últim govern popular, presidit per José María Aznar”. A més, ha criticat a l’alcalde de la localitat, Joaquín Puig, per “consentir que a Madrid faiguen el que vulguen amb una infraestructura vital per a la ciutat que tant diu cuidar”.

Ricardo Martínez ha realitzat aquestes declaracions en la roda de premsa que ha oferit en el restaurant Casa Roque de Morella, després de la reunió de la comissió provincial de Turisme que ell presideix. En la reunió han estat presents tant la secretària provincial de Turisme, Mamin Iruretagoyena, com la secretària autonòmica d’aquesta àrea, Victoria Palau, així com tots els membres de la comissió. A més, els ha acompanyat la secretària de la taula dels Corts Valencianes i diputada autonòmica, Mª Fernanda Vidal. Martínez ha afirmat que “després de 6 anys de govern de Zapatero, el Parador de Morella segueixes estancat i Puig no fa gens per reivindicar-lo, demostrant una vegada més que no es preocupa pels interessos dels morellans i castellonencs, sinó que fa el que li dicten els seus companys de partit a Madrid”.

D’altra banda, el coordinador provincial s’ha referit a l’autovia A-68, sobre la qual ha afirmat que “és necessari que finalitze a Vinaròs i tingui una eixida a Morella”, com així ho han manifestat des del grup parlamentari popular en el Senat. “Esperem que en aquest vial els populars de Morella, Vinaròs, Peníscola o Benicarló, per posar 4 exemples, es posen a treballar amb el Partit Popular per a reivinidicar-lo davant el govern central”, assegurant que, si aquests se n’oblida, “cal donar-li un toc d’atenció”, en referència a la total insuficiència de la partida destinada a aquest vial en els pressupostos del pròxim any. Així mateix, Martínez ha considerat que aquestes dues infraestructures “serviran per a potenciar encara més , si cap, un turisme d’Interior exemplar com és el de la província de Castelló, el més important en tota la Comunitat Valenciana i un clar exponent de la cara que volem donar els castellonencs a la resta dels espanyols i al món”.

En aquest sentit, el coordinador provincial ha considerat que “la situació conjuntura de crisi que viu Espanya ha afectat a tots els àmbits de la vida pel que ha mostrat el suport al sector turístic de Castelló que “si bé ha aguantat l’envit de la crisi amb força, com tot el sector turístic de la Comunitat Valenciana, ha de ser reforçat per a torni a la seva època de màxima esplendor”. Finalment, el coordinador de l’àrea de Turisme ha considerat “essencial” que es formen sinergies entre la costa de Castelló i l’interior, “per a oferir un paquet complet de turisme als nostres visitants i que coneguin en profunditat la província, ja que tot el territori té molt que oferir”.

Més informació: | | | |