El Sexenni i la morellana Pilar Dolz guardonats en la VI edició dels Premis de Radio Castelló-Cadena Ser

comarquesnord.cat . Castelló . divendres, 23 d'octubre de 2009 .
Etiquetes: , , ,

20091023_premisradiocsser

La VI Edició dels Premis de Radio Castelló-Cadena Ser s’ha fixat per doble partida en la nostra comarca en els guardons que organitza cada any aquesta emissora de ràdio i que es van lliurar anit en una cerimònia celebrada en el Teatre Principal de Castelló.

En l’apartat dedicat a l’art es premià a Pilar Dolz, morellana que gestiona la galeria Cànem de Castelló. Amb ella molts artistes novells han pogut mostrar la seva obra. La Galeria Cànem es va inaugurar en 1974. La seva tasca es centra en la difusió i promoció de l’art contemporani, dedicant especial interès a les darreres tendències i als joves artistes. La galeria programa de 6 a 8 exposicions anuals, una col·lectiva o monogràfica. I assisteix a quatre fires anuals, entre d’elles Arco a Madrid, i procura intercanviar els seus artistes amb altres galeries nacionals i estrangeres.

. Premi al Sexenni
Per altra banda, la festa més tradicional dels morellans, el Sexenni, també rebia un dels guardons en aquesta edició dels Premis de Ràdio Castelló. En aquest cas serà en la secció de Turisme. El Sexenni compta en el reconeixement de festa d’interès turístic nacional, i busque el reconeixement internacional. El darrer Sexenni, el 52, va ser el que més visitants va registrar de la llarga història d’aquestes festes d’agraïment que els morellans li dediquen, cada sis anys, a la seva patrona. La propera cita serà en 2012.

Més informació: | | |