El Salzadella cau front al cinctorrà (2-3)

__________________________________
comarquesnord.cat, La Salsadella
diumenge, 25 d’octubre de 2009

El Club Esportiu Cinctorrà, aconseguia una important victòria al camp de Les Viles de la Salzadella, equip situat a la part capdavantera de la classificació. El Cinctorrà amb un gran futbol va ser capaç de remuntar un 2-0 en contra per tal de guanyar el partit amb una extraordinària segona part. Dani Blanch, entrenador del C.E. Cinctorrà alineava a Diego Tena, Rubén, Iván, Náger, Emil, Fran, Altaba, Hicham, Pau i Sergi. També van jugar Riera, Edu, Joan Albert i David Temprado.

El partit va ser francament difícil per al C.E. Cinctorrà. El desplaçament a La Salzadella estava clar que no anava ser fàcil i molt menys, després de veure com el Salzadella marcava dos gols a la primera mitja hora de joc. Els locals van eixir molt bé al camp, dominant clarament el partit en aquesta primera part i aconseguint un clar 2-0 a favor. El Cinctorrà va tenir poques oportunitats a la primera part, però en una d’elles, quant ja faltava poc per al descans, Pau marcava el 2-1 amb el que acabava el primer període.

A la reanudació el C.E. Cinctorrà va passar a dominar la situació completament, circumstància que li anava a permetre remuntar i guanyar a Les Viles. Iván aconseguia fer un autèntic golàs que significava el 2-2. Falta tocada en primera instància per Sergi que li deixava el baló a Iván per amb un xut impressionant des de fora de l’àrea, marcar l’empat. Al minut 70, Emil marcava el 2-3, arrodonint la remuntada visitant. A la recta final, el Salzadella va apretar per intentar empatar, però el Cinctorrà aguantava a la perfecció i aconseguia la tercera victòria de la temporada que el situa amb 9 punts a la classificació de la 2ª Regional Grup 1, ocupant la desena posició.