Malestar en les bandes de música pel retall de les subvencions


______________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dilluns, 26 d’octubre de 2009

Les bandes de música de la Comunitat Valenciana han manifestat el seu malestar davant la Generalitat Valenciana, donat l’important retall experimentat per la Conselleria de Cultura, amb les subvencions anuals a les societats musicals. Aquest cap de setmana, en reunió convocada per la Federació de Bandes, l’assemblea Els Ports i l’Alt Maestrat es reunia a Vilafranca en una de les trobades periòdiques que es realitzen. Aquest, va ser el punt calent de la reunió, que tenia lloc a les dependències de la Casa de la Música.

La recerca de solucions al voltant d’aquest tema, està preocupant moltissim a la Federació de Bandes de la Comunitat Valenciana, que veu com l’ajuda institucional s’està reduïnt, perjudicant moltissim a les Bandes de Música i a les diferents Escoles de Música existents.

A més d’aquest tema, l’assemblea Els Ports i l’Alt Maestrat va tractar altres temes a la reunió realitzada el dissabte pel matí a Vilafranca. Els Presidents de les Bandes de Música de la nostra comarca van parlar de les Trobades Comarcals de Bandes, també del Certamen Provincial i de les diferents actuacions de Bandes de Música que la Federació organitza als Auditoris de Castelló i Peníscola o al Templete del Passeig Ribalta de Castelló. Recordem que al proper mes de Desembre la Societat Musical Font d’en Segures de Benassal actuarà a l’Auditori de Castelló.

Més informació: |