Colomer preguntarà avui a Fabra pel tancament del Ram

_______________________
comarquesnord.cat, Castelló
dimarts, 27 d’octubre de 2009

El portaveu del Grup Socialista en la Diputació de Castelló, Francesc Colomer, preguntarà avui en el Plenari de la Diputació si “tots els hotels que estan en mans de la Diputació van a romandre tancats indefinidament per la incapacitat d’impulsar aquests establiments amb la suficient agilitat i determinació política”.

Colomer farà referència expressa al Cardenal Ram, sobre el qual vol que Fabra conteste “com és possible que no estiga preparat l’aparell administratiu per a afrontar una reforma immediata de l’edifici i no estiga feta l’adjudicació de la gestió a una nova empresa concessionària amb la importància que té per al turisme de la zona”. A més, el portaveu socialista es referirà també als 13 nous desocupats que ha suposat el tancament de l’establiment i preguntarà si Fabra és “conscient de l’enorme dany per al teixit social i econòmic d’un municipi menut com el de Morella”.

L’Hotel Cardenal Ram ha estat el darrer exemple d’Hotels tancats la gestió dels quals està en mans de la Diputació. A aquest cal sumar-li l’Hotel de la Fàbrica Giner, també al terme de Morella i l’Hotel Palau dels Osset de Forcall. Respecte a aquest assumpte, comarquesnord.cat ha preguntat als seus internautes sobre quin creuen que és el motiu d’aquest fet, sent majoritàries les opcions “per a perjudicar econòmicament a la comarca” i “per desídia”, com es va publicar diumenge en aquest diari digital.

Més informació: | | | | | |