Conclou el taller d’ocupament “Viu la pedra, treballa-la”


Etiquetes: ,

20091028_vil_cloendatreballapedra_01
________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 28 d’octubre de 2009

El Taller d’Ocupament ‘Viu la pedra, treballa-la’, que s’ha desenvolupat durant un any a Vilafranca i La Iglesuela del Cid, arribava aquest dimecres a la seua fi. Amb ell, un total de 15 alumnes-treballadors s’han format com a paredadors, a les ordres de dos professors i la Directora del Taller, Ana Meseguer.

El taller ha permès reparar parets, casetes, murs de pedra i fins i tot el Peiró de la Pobla del Bellestar, a més de formar als alumnes-treballadors per a un futur dedicat a la feina de paredador.

A l’acte de cloenda, que tenia lloc a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca, han estat presents l’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, l’Alcaldessa de La Iglesuela del Cid, Inés Traver, el Director Provincial del Servei Públic d’Ocupament Estatal de Terol, Maximino Jiménez, el Tècnic de Formació del SPEE de Terol, Fernando Sánchez, el Director Provincial del Servei Públic d’Ocupament Estatal de Castelló, Benigno Cifuentes i el Tècnic de Formació, Àngel Herrero. També han estat presents els professors que han fet possible el taller i, a banda de presentar un dvd del Taller ‘Viu la pedra, treballa-la’, s’han lliurat diplomes acreditatius als alumnes-treballadors.

Més informació: |