ESPEMO commemora el seu 25 aniversari amb una marxa a peu


Etiquetes:


_______________________
comarquesnord.cat, Morella
dissabte, 31 d’octubre de 2009

L’associació d’esport de muntanya ESPEMO, està celebrant el seu 25 aniversari durant el 2009.  Aquest dissabte s’ha  dut a terme una marxa a peu de 14 quilòmetres pels entorns de Morella on han participat 45 persones.

La ruta començava a les 9 del matí en el Portal de Sant Mateu de Morella i descendia fins a l’Hostal Nou. Des d’ací, es dirigix per la Costa El Bosc, el Mas de Ferrer, l’Ombria, El Mas d’Aguilar, la Font de Sant Vicent i arriba a migdia a les Torres de Sant Miquel de la mateixa localitat.

Esta activitat es va acordar per mitjà de la firma del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Morella i ESPEMO, el passat 2 d’octubre. L’objectiu d’este conveni de col·laboració és fomentar la pràctica d’esports d’aventura com l’escalada, l’espeleologia o el muntanyisme, garantir la participació de jóvens en les activitats i facilitar la seua incorporació a l’esport. Amb este acord, l’Ajuntament de Morella es va comprometre a condicionar una sala del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I com a magatzem per a guardar el material esportiu i com a seu social per a reunir-se. A més, el consistori va aportar 1800 euros perquè l’associació organitzara un dia d’activitats pel seu 25 aniversari i 800 euros en caràcter de col·laboració en eixides internacionals. Per la seua banda, ESPEMO es va comprometre a portar el nom de Morella al nombre màxim de llocs possible, per mitjà de les seues expedicions, a assumir la responsabilitat de les Escoles Esportives i a organitzar diverses activitats que l’Ajuntament incorporarà a la seua agenda festiva i cultural. Una d’estes activitats és la marxa a peu d’avui i una exposició pels 25 anys de l’associació, que es celebrarà en els pròxims mesos.

Més informació: