La Fira del Vehicle Clàssic d’Alcanyís congrega a uns 100 expositors


__________________________
comarquesnord,cat, Alcanyís
dissabte, 31 d’octubre de 2009

La Fira del Vehicle Clàssic d’Alcanyís que se celebrarà aquest cap de setmana, reuneix a més de 100 expositors procedents d’Espanya, Portugal, França i Itàlia. Durant l’esdeveniment, que es tindrà lloc en el Recinte Firal, podran trobar-se vehicles clàssics nacionals i d’importació, motocicletes, peces per a restaurar, revistes especialitzades, miniatures, llibres, accessoris i clubs d’afeccionats al món dels clàssics. Es tracta d’una cita imprescindible entre els especialistes i afeccionats d’aquest sector.

La Cambra de comerç i Indústria de Terol organitza aquesta trobada, denominat també ‘AutoClassic’, que contarà amb la presència de notables col·leccionistes de vehicles clàssics que tornaran a oferir una mostra de les seues col·leccions, segons va informar la institució cameral. El Pegaso Spider Rabassada, vehicle protagonista del cartell d’aquesta edició del ‘AutoClassic’, podrà admirar-se de forma excepcional en l’entrada del certamen, durant el qual es dedicarà un homenatge a aquesta escuderia i al pilot Celso Fernández.

La I Ruta Autoclàssic pasa per les nostres comarques
A més, diversos clubs d’afeccionats participen en la celebració de la Fira i realitzaran activitats complementàries en l’exterior del recinte com la I Ruta AutoClassic que està organitzada amb el Bajo Aragón Club de Vehicles Antics. En aquesta ruta participen vehicles pre-guerra, anteriors a 1945, queha eixit del Recinte Ferial d’Alcanyís sobre les 11.00 hores i recorren les poblacions d’Alcanyís, Valderrobles, Fuentespalda, Peñarroya, Herbes, Torre Miró, Morella, Forcall, La Balma, Aguaviva i Calanda, per a tornar finalment de nou a Alcanyís.

Més informació: | | |