El cinctorrà empata contra un potent Sant Mateu (1-1)

_________________________
comarquesnord.cat, Cinctorres
dilluns, 2 de novembre de 2009

En la jornada 7 de lliga a la 2ª Regional Grup 1, el C.E. Cinctorrà rebia la visita al Camp del Pla de MigUll del segon classificat, el Sant Mateu. L’encontre acabava amb empat a 1 gol, després que el Cinctorrà aconseguira un agònic empat al minut 93.

Dani Blanch, entrenador del C.E. Cinctorrà alineava a Diego, Iván
((Riera,10’), (Edu,15’), (Ricardo, 80’)), Pau, Emil, Náger, Fran, Altaba, Sergi, Hicham, David ( Ferrer, 5’) i Pau.

A la primera part de l’encontre, el domini del partit va ser altern, sense massa oportunitats de gol, especialment per part local. El Sant Mateu a la primera part disposava de varies oportunitats de gol, però els davanters visitants les desaprofitaven. El Cinctorrà per la seua banda no va inquietar massa la porteria del Sant Mateu. Amb l’empat a 0 inicial s’acabava la primera part.

A la reanudació el Sant Mateu va apretar molt i creava ocasions de gol amb diferents contraatacs. El conjunt del Baix Maestrat tal vegada ha segut el conjunt que més complicades li ha posat les coses al Cinctorrà al Pla de MigUll i aconseguia marcar el 0-1 al minut 65. El Sant Mateu inaugurava el marcador i continuava creant perill. Malgrat aquest contratemps, el Cinctorrà es va refer amb moltes ganes, lluita i cor. L’entrega i la garra mostrades pel conjunt de Dani Blanch van tenir el seu premi al minut 93. Corria el temps afegit quan un llançament de banda de Pau, formava un xicotet ‘barullo’ dins de l’àrea santmatevana, que finalment Emil aconseguia rematar al fons de la porteria, portant el deliri al camp del Pla de MigUll. El gol de l’empat a 1 va ser celebrat com si d’una victòria es tractara.