Rafels prepara una nova edició de la fira de recursos naturals i medi ambient

______________________
comarquesnord.cat, Rafels
diumenge, 1 de novembre de 2009

La localitat de Rafels, en la comarca turolenca del Matarranya, està amanint una nova edició de la Fira de Recursos Naturals i Medi Ambient, que enguany es fa per quinzé cop. D’aquesta manera, els propers 7 i 8 de novembre hi ha previst un bon grapat d’actes que començaran el dissabte al migdia amb la inauguració de la Fira, amb estands d’artesania i productes ecològics entre d’altres. Per la tarda, a les cinc, APROEBA ha organitzat una xerrada d’agricultura ecològica a l’edifici multiusos de l’Ajuntament i, a poqueta nit, es farà un ball popular per als assistents.

El diumenge la Fira continua des de les deu del matí, completant-se la jornada amb actes com el lliurament de premis del IV Concurs de Fotografia, que tindrà lloc a l’església. La 15ena edició de la Fira de Recursos Naturals i Medi Ambient de Rafels es clausurarà a les vuit del vespre. Amb aquesta fira, que es celebra anualment, des de l’Ajuntament es pretén que els 150 habitants del municipi i els visitants que fins allí s’apropen “pasen un cap de setmana divertit i siguen conscients que, fent menudes coses, es pot respectar i tindre cura del medi ambient”, segons fonts municipals.

A més, durant tot el cap de setmana, hi haurà tallers i activitats en diversos indrets, com ara l’exposició “Natura Vivens”, dedicada al centenari de Pardo Sastrón, que estarà oberta a l’edifici multiusos de l’Ajuntament. Al jardí botànic es farà el diumenge a les 11.00h una visita guiada que es completarà amb rutes a caball. Altres tallers seran al voltant de la destilació de vi, de plantes i petjades d’animals i aquesta edició de la Fira també tindrà animació i actuacions per a tothom que s’aprope a aquesta iniciativa organitzada des de l’Ajuntament de Rafels i l’Associació Cultural Estrets

___________
documents
descarregat el programa en pdf

Més informació: | |