LA FALSA: “Per si n’eren pocs, també a Catalunya”

JOAN CARLES MARCOBAL
Divendres passat eren empresonats, entre d’altres acusats de corrupció, l’alcalde de Santa Coloma, el socialista Bertomeu Muñoz, i els dos alts dirigents de Convergència i amics de Pujol, Lluís Prenafeta i Macià Alavedra. Aquest nou cas de polítics sense escrúpols ha donat molt que parlar.

Fins i tot en parlava Canal 9 que obria els seus informatius fent referència a aquesta notícia quan portaven alguns mesos parlant del València, de falleres, de l’oratge i del bon temps que fa a la costa llevantina. Va parlar Artur Mas, de CiU i company de dos dels arrestats, arremetent contra els socialistes de Catalunya (?) i tirant balons fora dient que Prenafeta i Alavedra són militants de base i que fa anys que no ostenten responsabilitats públiques des del partit. Va parlar el president Montilla (PSC) demanant que la justícia sigue implacable si se demostra la culpabilitat dels acusats i reivindicant la honorabilitat dels representants polítics, reivindicació a la que m’afegeixo.

Per més que puga costar de creure en són molts més els polítics honrats que els ‘xoriços’. Per això la gent honrada del PSOE –la immensa majoria- és crítica amb els seus casos i els polítics honrats del PP –la immensa majoria que tampoc ix per Canal 9- demanen explicacions dels seus. I tots junts haurien de procurar una regeneració clara de la classe política, els temps no estan com per a que el poble dubte dels seus representants democràtics i demòcrates.

No seria la primera vegada que per la desconfiança del poble amb els moderats, guanyen extrems indesitjables. Compte!

Més informació: |