L’Ajuntament de Morella vol que Telefònica lleve una antena de l’Hostal Nou

____________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 11 de novembre de 2009

L’Ajuntament de Morella dóna pressa a la companyia Telefònica per a que lleve la seua antena del solar de l’Hostal Nou, on des de 1996 estan en precari. La companyia ja sap que era un emplaçament provisional, que no tenia contracte, entre d’altres qüestions per què, en aquell moment, el solar no se sabia de qui era.

Ara són eixos terrenys els que l’Ajuntament ha cedit a la Diputació Provincial per a que es construeixi el Centre de Desenvolupament Econòmic, CEDES. Telefònica ha comunicat que entre el que queda de mes i la primera quinzena del proper, la eliminarà, però per si de cas, l’Ajuntament aprovava, per unanimitat, en la darrera sessió plenari l’ordre de deshauci d’aquesta instal·lació. Per evitar problemes de cobertura entre els usuaris d’aquesta companyia l’Ajuntament ha proposat emplaçaments alternatius.

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, comentava que l’acció de pressió és necessari ja que seria una llàstima que no pogueren començar prompte les obres per a la realització d’aquest Centre que pretén aconseguir dinamitzar la economia dels municipis d’interior mitjançant la promoció econòmica, la cohesió social, i el desenvolupament cultural.

Més informació: | | |