Setmana de la Gent Gran a Vilafranca

__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
divendres, 6 de novembre de 2009

L’Associació de Pensionistes i Jubilats “Francolí” i la Regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de Vilafranca, organitzen la IV Setmana de la Gent Gran de Vilafranca, que comença aquest proper dissabte 7 de Novembre i que conclourà el dia 14

En aquesta setmana de la Gent Gran destaca el teatre, un viatge al Bioparc de València, projeccions cinematogràfiques i com no, la gran festa per al dissabte 14 al Parador de Festes. El dia 7, la companyia Brau Blocau de Castelló oferirà l’obra de teatre ‘Embolics’ a la Casa de la Cultura. El dimecres 11 està previst fer el viatge al Bioparc de València, en la jornada de dijous 12 tindrà lloc una xerrada al voltant de la Llei de Dependència a càrrec de Marisa Ibáñez, mentre que per al divendres 13 queda la projecció cinematogràfica de ‘Los chicos del coro’ a la Casa Social. El dissabte 14 per la nit es farà un sopar i una gran festa amb discomòbil per als assistents, al Parador de Festes.

La participació de la Gent Gran de Vilafranca ha segut molt positiva a les anteriors edicions. Enguany s’ha optat per fer una programació molt semblant a la de l’any anterior i s’espera que agrade a la gent gran de la població.

A més, durant tot l’any l’Associació de Pensionistes i Jubilats “Francolí”, realitza diverses activitats a Vilafranca, tant per als seus socis com en col•laboració a les Festes de Vilafranca.

Més informació: | |