14 restaurants participen en les Jornades Gastronòmiques del Maestrazgo

___________________________
comarquesnord.cat, Maestrazgo
dijous, 4 de novembre de 2009

Fins a catorze restaurants de la comarca del Maestrazgo han preparat per a aquesta tardor la onzena edició de les Jornades Gastronòmiques del Maestrazgo que, com en els darrers anys, està organitzada per l’Associació d’Empresaris Turístics del Maestrazgo. Dos productes són els protagonistes en tots els restaurants. Per una banda la Vedella del Maestrazgo i, per altra, els bolets de temporada.

El Maestrazgo, que té una gran varietat paissajística, també té gran quantitat de bolets, com els Leucopaxillus candidus, Calocybe gambosa ó el típic rovelló (Lactarius deliciosus), entre molts altres. És degut a eixa varietat micològica “y a la tradició micològica del Maestrazgo que, durant el mes de novembre i desembre es van a desenvolupar les XI Jornades Gastronòmiques”, en les que “diferents restaurants van a oferir en la seua carta plats específics de bolets i vedella, a més a més de la carta pròpia de cada restaurant”, segons la organització.

___________________
documents
Descarregat el programa de les jornades en pdf

Més informació: | | | |