El Benassal s’imposa al cinctorrà (3-2)

__________________________
comarquesnord.cat, Benassal
dilluns, 9 de novembre de 2009

El millor encert rematador cara a porta de la U.D. Benassal va ser fonamental en el triomf benassalenc davant el C.E. Cinctorrà en el partit corresponent a la 8ª jornada de lliga a la 2ª Regional Grup 1, disputat al Camp Municipal de Benassal. Els locals s’imposaven per 3 gols a 2, en un encontre que al minut 20 de joc el Benassal guanyava per 3-0.

Dani Blanch, entrenador del C.E.Cinctorrà alineava a Diego, Iván, Pau, Emil, Náger, Hicham, Edu, Sergi, Albert, Altaba i Fran. També van jugar Rubén, Perico i Jose.

El partit es disputava sota una intensa pluja que va estar present durant els 90 minuts. Primera part en la que el Benassal aprofitava perfectament les seues oportunitats de gol i als 20 minuts de partit ja guanyava còmodament amb un 3-0 al marcador. Els locals no disposarien de massa ocasions en tota la primera part i el Cinctorrà intentava escurçar distàncies al marcador. A partir del minut 32 els de Dani Blanch disposarien de 3 o 4 bones oportunitats de gol. Va ser al minut 32 quan Sergi aconseguia marcar el 3-1 per al Cinctorrà. Amb aquest marcador acabava el primer acte.

Només començar la segona part, al primer minut de joc de la represa, Iván amb un gran llançament de falta aconseguia el 3-2, que al final seria definitiu. Segona part amb domini total del Cinctorrà que va tenir moltes ocasions de gol. Fins i tot els visitants disposaren de tres o quatre ‘ma a ma’ amb el porter del Benassal que no es van traduir en gols. L’àrbitre del partit, José Luis Salt, indicava la conclusió de l’encontre al minut 44 de la segona part, quan encara no s’havia complit el temps reglamentari.

Amb el resultat negatiu, el C.E. Cinctorrà continua amb 10 punts a la classificació.