LA FALSA: “Un partit que s’acaba al començar”

JOAN CARLES MARCOBAL

Com costa posar-se a escriure quan fa poques hores que al teu poble se li ha donat l’últim adéu a un jove. El passat diumenge perdia la vida a la carretera José Luis Meseguer Pascual. Tot i que ja era quasi bé de nit, sobre les 18.50 h., era massa prompte per a perdre la vida una persona als vint anys.

L’últim que va fer, abans d’acomiadar-se de la seua família per traslladar-se a Castelló on estudiava, va ser jugar un partit de futbol. Una de les coses més importants per a ell era practicar aquest esport en el que l’hem vist destacar i defendre els colors de l’equip que estimava, el del seu poble, els colors del Morella. I la carretera, que sempre sol ser un mal àrbitre en el partit de la vida, li va traure injustament la targeta roja abans, massa abans, del final del seu encontre. Amb 20 anys s’és molt jove com per tenir que abandonar el terreny de joc.

De tots és sabut que la parca fitxa sense pagar clàusules de rescissió però a Pepe encara li quedaven per fer infinitat d’internades per la banda, incomptables centrades a l’àrea i nombrosos remats a porteria. Encara tenia moltes victòries que celebrar. A la seva edat, com aquell que diu, tan sols estava a l’entrenament de la vida, encara estava calfant per a disputar el partit de la seua existència, se li ha acabat la competició en la pretemporada.

El fatal destí ha tornat a entrar en duríssima falta segant la carrera d’un jove que corria imparable de cara a l’àrea del seu futur. A Pepe, el xiulit final li ha sonat massa abans del minut 90.

Més informació: |