L’AMPA exigeix urgència per a cobrir la plaça de professorat de valencià

____________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 6 de novembre de 2009

El AMPA de l’Institut d’Educació Secundària de Morella (IES “Els Ports”) han posat de manifest la urgència de contar amb un professor de l’assignatura de Valencià. Des que comencés el curs docent, la plaça d’aquesta assignatura segueix vacant i afecta a l’alumnat de 4º d’ESO i al de 2º de Batxillerat. Amb data 23 d’octubre, la AMPA va remetre dues cartes al director territorial a Castelló de la Consellería d’Educació i altra a la Direcció general de Personal d’aquesta Conselleria a València.

Sense obtenir respostes, des de la AMPA així com des de la mateixa direcció de l’IES s’estan realitzant constants gestions telefòniques i mitjançant l’enviament de fax. Aquesta setmana els pares i mares de l’alumnat afectat per aquesta absència de professorat de Valencià en aquests cursos, han celebrat una reunió decidint fer pública la preocupació i el malestar que està provocant la situació i l’absència de respostes per part dels responsables de la Consellería d’Educació.

Per la seua banda, fonts de la Conselleria han informat que el passat dia 21 d’octubre es va obrir la borsa de treball i que “cinc dies després es va tancar, pel que ara mateix s’està portant a terme la baremació per a cobrir el mes aviat possible les vacants”, però encara no han concretat cap data per a que el professor de valencià comence a donar classes a l’Institut.

__________
documents
Carta oberta de l’AMPA al sistema educatiu

Més informació: | |