Mor un jove morellà en un accident múltiple a la CV-132, al terme de Xert

_____________________
comarquesnord.cat, Xert
dilluns, 9 de novembre de 2009

El jove José Luis Meseguer, jugador del Morella CF, de vint anys d’edat, va morir ahir diumenge en un accident múltiple, quan es dirigia cap a Castelló, on cursa els seus estudis, després de jugar un partit. El jove esportista morellà conduia un Citroën Saxo i marxava a estudiar després d’haver passat el cap de setmana al poble i haver-se enfrontat en un partit contra Els Ibarsos al camp de la Fàbrica Giner. L’enterro ha sigut aquest dilluns a les 17.00 hores a l’Església Arxiprestal Santa Maria La Major de Morella.

El sinistre va tindre lloc el diumenge al voltant de les 18.50 hores, a l’altura del quilòmetre 4,5 de la CV-132, en la zona de Venta Serafina, en direcció a Sant Mateu. Tres turismes van col.lisionar de forma frontolateral, segons han confirmat fonts del Centre de Gestió de Tràfic.

El jove morellà va morir en l’acte, mentre que altres tres persones van resultar ferides, un d’ells de gravetat. Una de les lesionades és L.M.V, de 29 anys i veïna de Xert, mentre que en el tercer vehicle viatjaven una parella de barcelonins de 58 anys. Tots tres ferits van ser traslladats a l’Hospital de Vinaròs, segons fonts de la Guardia Civil de Tràfic, “per la proximitat amb el lloc de l’accident”.

Més informació: |