Primera derrota del Vilafranca fora de casa (Peníscola 3-0 Vilafranca)

__________________________
comarquesnord.cat, Peníscola
dilluns, 9 de novembre de 2009

El C.F. Vilafranca caia derrotat per primera vegada lluny del Camp del Serrito en aquesta temporada 2009-2010, davant d’un potent A.C.D. Peníscola, que s’imposava amb rotunditat per 3 gols a 0. Partit disputat amb un convidat sempre desagradable com es el vent, que a més va bufar amb molta força.

Toni Martínez, entrenador del C.F. Vilafranca alineava com a titulars a Víctor, Álex, Toni, Marc, Javi Ripollés, David, Carlos Monferrer, Raül, Roman, Loras i Jordi. També van jugar Alberto, Izac, Niki i Carlos Pitarch.

El Vilafranca presentava importants baixes, sobretot a la línia defensiva que a les darreres jornades havia presentat una millora important. A la baixa d’Héctor s’unia la de Carlos Pitarch, que després de patir un fort refredat es quedava inicialment a la banqueta, disputant els darrers minuts de l’encontre. Com a novetat destacar el retorn de Jordi després de ser baixa la setmana anterior. Al minut 27 el Peníscola inaugurava el marcador, aconseguint l’1 a 0. Els locals comptaren en la primera part amb el vent a favor i aprofitaren la circumstància per sentenciar el partit amb el 2-0 al minut 34 i el 3-0 al 38.

A la segona part, el Vilafranca amb el vent a favor va dominar el partit, disposant de bones oportunitat per marcar. Izac estavellava un baló al pal i el brasiler poc després tenia un altra ocasió que desbaratava el porter local. Dos remats de cap d’Álex Altaba i de Raül tampoc van ser aprofitats i al final l’encontre acabava amb 3-0 per al Peníscola.