Vilafranca celebra la setmana de la gent gran


Etiquetes:


__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dilluns, 9 de novembre de 2009

La IV edició de les Jornades de la Gent Gran que es celebren a Vilafranca i que organitzen l’Associació de Pensionistes i Jubilats ‘Francolí’ i la Regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de Vilafranca, arrancaven aquest dissabte amb una representació teatral celebrada a la Sala Carles Pons de la Casa de Cultura. Una funció, inclosa a la campanya de Teatre per a la Gent Gran de la Diputació de Castelló i en la que la companyia Brau Blocau interpretava l’obra ‘Embolics’, dividida en dues representacions.

La presència de públic a la Sala Carles Pons va ser prou notable, malgrat el mal oratge amb el que es comptava en la vesprada de dissabte. Amb pluja, arabogues de neu i fort vent, l’oratge no animava molt a eixir de casa, però molts van ser els que acudien per veure la funció.

Els actes de la Setmana de la Gent Gran s’encetaven amb aquesta funció i continuaran durant aquestos dies amb moltes activitats més. Per a la jornada de dimecres s’ha preparat un viatge al Bioparc de València amb l’autobús ple des de fa dies. El dijous tindrà lloc una xarla a la Casa Social al voltant de l’aplicació de la Llei de Dependència a càrrec de Marisa Ibáñez i per al divendres es projectarà la pel·lícula ‘Los chicos del coro’ a la Casa Social.

Finalment, com sol ser tradicional, el dissabte es realitzarà la gran festa amb un sopar de germanor al Parador de Festes i continuarà la festa amb la discomòbil ‘Manchu’ fins ben entrada la matinada.

Més informació: