“El Morella FC vol agrair les mostres de condol per la pèrdua de José Luis Meseguer”

___________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimarts, 10 de novembre de 2009

El Morella FC ha enviat un comunicat als mitjans de comunicació amb el que “vol agrair les nombroses mostres de condol i recolzament que han arribat per la pèrdua tant sentida del jugador morellà José Luis Meseguer Pascual ‘Pepe’ en accident de tràfic. Ens reconforta i ens ajuda en aquests moments.”

El comunicat continua dient que “el Morella FC, representat pel cos directiu i tècnic, jugadors, socis i aficionats volem agrair els ànims, en aquesta difícil situació, arribats des del gran col·lectiu del nostre futbol: Federació, equips, directives, àrbitres, companys de terreny de joc i els propis aficionats. Gràcies a totes les persones que relacionades o no amb el futbol que han acusat la pèrdua de Pepe com si fóra pròpia”. “També arropar amb totes les nostres forces als familiars, companys i amics ‘Mai caminareu sols’”, diuen.

“La família del Morella FC ha perdut un dels seus membres. Un jugador que ho va donar tot per defendre una samarreta, per defendre uns colors. Els que el vau conèixer ho sabeu millor que ningú. Gràcies Pepe per defendre amb honradesa, compromís, entrega i orgull l’escut del Morella. Gràcies Pepe per tenir sempre un somriure com a gest que et definia. La senzillesa per damunt de la qualitat que tenia com a futbolista el feia tant especial i únic. Gràcies Pepe per haver donat part dels anys de la teua joventut a un modest club de segona regional com el Morella F.C., l’equip del teu poble, sacrificant hores, moltes hores”, s’assegura des del Club.

L’equip de José Luis Meseguer “ha perdut de la forma més cruel i inesperada a un dels seus referents, a un d’eixos jugadors que ‘feien pinya’, un símbol en el vestuari, que ho donava tot dins i fora del camp, amb tan sols 20 anys, el mateix número dorsal que lluïa tant orgullós a la samarreta del Morella F.C. Costarà molt que els dies tornen a ser grans, com canta Serrat, però ho hem d’intentar per honrar la memòria d’una persona com Pepe, que tenia un esperit de vida exemplar. Mai oblidarem eixos anys en el que Pepe va formar part del millor grup de juvenils que ha tingut el Morella FC, en els que es va escriure un dels capítols més importants de la nostra modesta història. Aquest equip aconseguia dos campionats juvenils de forma consecutiva, sent Pepe una de les figures claus per fer possible aquests èxits. Mai oblidarem els darrers anys de Pepe en el equip amateur, entrant com a juvenil i afiançant-se en el planter temporada a temporada des de fa uns anys. Fins el diumenge, dia en el que et vam perdre, en el que jugava els seus darrers minuts al camp de la Fàbrica de Giner”.

El Morella FC “ha patit la seua derrota més dura. Ara, tots junts, hem d’intentar tornar a vore la llum, una llum que Pepe ens va donar en la seua vida. Seguir lluitant per regalar-li cada minut al camp i a la vida. Per ell. Sempre estaràs en la nostra memòria, en el nostre record, en el nostre cor”. Amb un ” Gràcies per tot Pepe” conclou el comunicat.

Condol, també de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana
El president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV), Vicente Muñoz Castelló, “en nom de la seua Junta Directiva, expressa la seua més sincer condol per la trista defunció del jugador del Morella FC José Luis Meseguer Pascual , de tan sols 20 anys, diumenge passat en accident de tràfic”, segons s’ha publicat a la web de la Federació.

Més informació: | |