L’Alcalde de Morella, present a la reunió del Patronat de la Fundació Ramon Llull


Etiquetes:


__________________________
comarquesnord.cat, Ordino
dimarts, 10 de novembre de 2009

A la reunió celebrada aquest dilluns a Ordino van assistir el Vicepresident del Govern de Catalunya, Josep Lluís Carod-Rovira, el Cap de Govern d’Andorra, Jaume Bartumeu, el Conseller de la Presidència del Govern Balear, Albert Moragues, el Director de l’Institut Ramon Llull, Josep Bargalló, el President de la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, Ximo Puig i altres representants de l’Alguer i els Pirineus Orientals.

En aquesta reunió es va tractar com a tema principal la participació de la llengua catalana a la Fira Expolangues que es celebra anualment a Paris. Expolangues Paris congrega anualment uns 25.000 visitants i més de 200 expositors que representen més de 60 llengues de 20 paisos diferents. La llengua catalana serà la convidada d´honor a l´edició del 2010 d´aquesta fira internacional d´idiomes i cultures. Amb el lema “El Català, la llengua de 10 milions d´europeus” serà el torn de la llengua catalana com a convidada d’honor després de que els darrers anys el convidats van ser la Unió Europea, la República Popular de la Xina i la Federació Russa.

L’Alcalde de Morella va recalcar que el País Valencià serà present en aquesta fira junt amb tots els territoris que representen la Fundació Ramon Llull.

Més informació: