Nous rècords de visitants durant el mes d’octubre


____________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 11 de novembre de 2009

L’afluència de visitants durant el mes d’octubre ha superat totes les expectatives, destacant el gran nombre de visitants que es van desplaçar fins al municipi durant el pont d’octubre. L’ocupació hostalera tambè ha sigut alta, cal recordar que durant el pont es va arribar al 100 %. A més, l’ocupació de les cases de turisme rural de Xiva, Bergantes, Herbeset i sobretot Pereloles tambè ha sigut molt alta coincidint amb la temporada de recollida de bolets.

El Castell de Morella ha registrat un total 9.833 visites durant este mes, que en comparació a l’any passat quasi duplica els registres, ja que es van rebre un total de 5.539 visites. En quant al pàrquing, aquest any l’increment de vehícles i autobusos és molt significatiu ja que s´ha triplicat el nombre de vehícles en comparació al mes d’octubre de l’any 2008. Cal recordar que el pàrquing es va completar durant el dissabte 10 i el diumenge 11 d’octubre.

Tambè cal destacar durant aquest mes la participació a la Fira de Cocentaina. Esta fira està consolidada plenament en la Comunitat Valenciana, comptant cada any amb un nombre molt important de visitants. El personal de l’oficina de turisme va ser l’encarregat de exhibir els millors productes de la zona a l’estant de Morella.

La regidora de turisme i comerç, Sandra García, fa un balanç molt positiu del mes d’octubre. Com ja va comentar a la valoració del pont d’octubre, el fet de que al pont no hi havia cap dia laborable intercalat ha sigut un factor molt important.

Més informació: | |