Teatre i cinema per a l’agenda cultural de Morella


Etiquetes: , , ,

____________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 13 de novembre de 2009

Ja estan programades les activitats culturals que es van a dur a terme durant les properes setmanes. Aquest mateix dissabte s’enceta una nova edició de la mostra de teatre Reclam, que organitza cada any la Universitat Jaume I per tal d’apropar el teatre fins a localitats com Morella o Vilafranca, on no és freqüent poder disfrutar de representacions teatrals. Enguany la mostra ha programat dos obres a la ciutat de Morella, dirigides principalment a un públic juvenil i amb entrada gratuïta. Les dos obres teatrals d’aquesta edició són el dissabte 14 de novembre Buenrollitina de Riki López i el dissabte 21 de novembre Optimisme Global de la companyia Poca Conya. Ambdues actuacions tindran lloc a les 19:30 hores en el Teatre Municipal de Morella.

En quant al cinema, esta setmana comença el segon cicle de la nova temporada de cinema. Durant este nou cicle es projectaran un total de quatre pel·lícules, una d’elles dirigida per a públic infantil. Les pel·lícules que es projectaran són Si la cosa funciona, diumenge 15, El secret dels seus ulls, diumenge 22  o G-Force: llicència per a espiar, dia 5 de desembre.

En aquest cicle ressalta la pel·lícula Àgora de la qual es realitzaran dos sessions, el dilluns 7 de desembre a les 23:00 hores i el dimarts 8 a les 19:00 hores, les altres projeccions es realitzaran a les 19:00 hores en el cine de Morella.

Cal recordar que els divendres a la nit es continua realitzant un cicle de cinema de Paul Newman en el Casal Jove, proporcionat per la Universitat Jaume I. A més, el cap de setmana del dia 28 i 29 es projectarà la mostra de curts Agustí Comes, en la que l’Ajuntament de Morella ja va patrocinar un premi aquest estiu en la pròpia mostra que es va celebrar a Vinaròs.

Més informació: | | |