El Vilafranca arrasa contra el Tírig (5-0)

Etiquetes: ,

________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dilluns, 16 de novembre de 2009

El CF Vilafranca aconseguia la seua segona victòria d’aquesta temporada, superant amb comoditat al Tírig per 5 gols a 0. Un encontre que s’iniciava amb un emotiu minut de silenci en record del futbolista del Morella, Pepe Meseguer. Els dos conjunts van lluir braçalets i el Tírig saltava al terreny de joc amb samarretes blanques amb el nom de ‘Pepe’.

Toni Martinez alineava com a titulars a Víctor, Raül, Miquel, Toni, Carlos Pitarch, David, Alberto, Bayot, Carlos Monferrer, Sirvent i Loras. També van jugar Javi, Izac, Román i Niki. Moltes baixes per al Vilafranca, sobretot en defensa amb les lesions de Javi Ripollés, Alex i Héctor.

Victòria còmoda del Vilafranca davant del Tírig per 5 gols a 0. Al minut 17 el Vilafranca ja guanyava per 3-0, quedant el partit sentenciat. Les coses es posaven de cara per al Vilafranca, ja que al primer minut Alberto inaugurava el marcador amb un gran gol. Al minut 7, de nou Alberto marcava el 2-0 rematant de cap i amb la col·laboració del porter del Tírig. Deu minuts després, Loras amb el cap marcava el 3-0 que ja donava una còmoda victòria al Vilafranca. Corria el minut 42, quan l’àrbitre xiulava un penal a favor del Vilafranca que Carlos Pitarch transformava en el 4-0 amb el que acabava la primera part.

A la segona part, el Tírig tindria una gran oportunitat per retallar distàncies al marcador amb un penal, que desbaratava Víctor i s’estavellava al travesser de la porteria. Una segona part en la que el nivell futbolístic baixava considerablement i no es produirien massa ocasions de gol. Al minut 84, Izac marcava el 5-0 amb un xut des de fora de l’àrea. Al final, 5-0 per al Vilafranca en el que va ser una victòria més fàcil de l’esperat, davant un Tírig que ha estat capaç de puntuar a camps difícils com Peníscola, Rossell o Morella. Amb el resultat el Vilafranca suma 9 punts i intenta escalar llocs a la classificació.