L’Aplec de Vilafranca calenta motors amb la primera proaplec que anuncia la festa comarcal per excel.lència


Etiquetes:

__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
divendres, 20 de novembre de 2009

Cap de setmana amb molta activitat ‘aplequera’ a Vilafranca amb la 1a festa proaplec 2010, amb diferents actes programats per a la jornada de dissabte. La Comissió Aplec 2010 de Vilafranca arranca amb els preparatius de la gran festa comarcal, que tindrà lloc al mes de Juliol. Per a la 1ª Festa proaplec es realitzaran activitats teatrals per la vesprada, un sopar de pa i porta amb concurs de postres per la nit i com no, una gran festa amb orquestra i discomòbil al Parador de Festes.

El passat mes de setembre es conformava la Comissió Aplec 2010 de Vilafranca amb la presència de més de 50 joves en la reunió inicial. Molta gent s’ha volgut involucrar en la preparació de l’Aplec. Aquesta no serà l’única festa proaplec, ja que està previst realitzar-ne més abans del darrer cap de setmana de juliol quan tindrà lloc la festa comarcal per excel.lència. També s’està treballant en la redacció de les bases per al concurs del cartell anunciador del “32è Aplec de Els Ports. Vilafranca 2010”, el lema del qual serà “Tota pedra fa Aplec”.

Des de la Comissió Aplec 2010, ha nascut la idea de fer activitats proaplec a altres municipis de la comarca, que començaran a partir del mes de Gener. La iniciativa està sent molt ben acollida a la comarca.El XXXII Aplec dels Ports es posa a funcionar de forma oficial amb la Festa que té lloc a Vilafranca durant el cap de setmana.

Més informació: