Nova victòria del cinctorrà

comarquesnord.cat, Cinctorres
dilluns, 16 de novembre de 2009

El C.E. Cinctorrà sumava la seua quarta victòria de la temporada, derrotant al Camp del Pla de Mig Ull al Vinromà per 3 gols a 1. Un encontre que va resultar molt complicat per als locals, que als darrers deu minuts capgiraven el marcador i aconseguien guanyar el partit. Abans d’iniciar-se l’encontre es va guardar un emocionant minut de silenci en record de Pepe Meseguer, jugador del Morella desaparegut el passat diumenge en accident de circulació.

Dani Blanch, entrenador del C.E. Cinctorrà formava amb Ricardo, Rubén, Iván, Delfín, Pau, Fran, Altaba, Hicham, Edu, Sergi i Perico. També van jugar Mampel, Joan Albert, Albert i José.

Partit dominat totalment pel C.E. Cinctorrà, en una primera part amb 3 bones oportunitats de gol per als locals. El Vinromà controlava bé la situació defensivament i aguantava els intents del Cinctorrà per inaugurar el marcador. El conjunt de les Coves també disposava d’una ocasió de gol, però al descans s’arribava amb l’empat a 0 inicial al marcador.

A la segona part del partit, la tònica del joc va ser prou semblant. Domini del Cinctorrà, amb oportunitats, però el gol no arribava. Amb l’empat a 0, el Cinctorrà disposava d’un penal que el porter li parava a Perico i el posterior remat de Delfín el despejava també el porter. Al minut 65 el Vinromà aconseguia marcar el 0-1 amb un llançament de falta, cosa que complicava les coses al Cinctorrà. Però la reacció arribaria a la recta final del partit. Joan Albert lograva l’1 a 1 al minut 80, Perico marcava el 2-1 poc després i finalment, José anotava el 3-1 que seria definitiu.

Amb aquest resultat el conjunt de Cinctorres es troba a la novena posició de la classificació amb 13 punts.