El Jérica s’imposa al Vilafranca en la divisió d’honor del Frontennis

Nova jornada per als equips del Club Frontennis Vilafranca a les categories de Divisió d’Honor i 2ª Divisió Provincial. A la Divisió d’Honor, el Vilafranca ‘A’ es desplaçava a la localitat de Jérica (Alt Palància) per enfrontar-se a un conjunt que està situat a la part central de la classificació. El Jérica ‘A’ s’imposava per 2-1 al Vilafranca ‘A’, deixant al conjunt vilafranquí a la part baixa de la classificació, en zona de descens. El Vilafranca ‘A’ té una jornada aplaçada per la pluja. Per part vilafranquina van jugar Alonso i Diego, que perdien 30-22; Javi i Víctor, que caien per un punt (30-29) i Tino i Michel que guanyaven la seua partida (28-30).

A la 2ª Divisió Provincial, el Vilafranca ‘B’ tornava a imposar-se amb claredat per 3 partides a 0 davant el Nules ‘B’, en enfrontament que tenia lloc al Frontó Municipal de Vilafranca. Amb el resultat, el Vilafranca ‘B’ continua a la segona posició de la classificació amb 33 punts, a 1 només del líder Aín i en places d’ascens de categoria. Per part del Vilafranca ‘B’ jugaven la primera partida Álex i Víctor Fabregat, la segona Víctor Ferrer i Carlos, mentre que a la tercera actuaven Rafa i Víctor Monterde.

El cap de setmana es disputarà una nova jornada per al Frontennis Provincial. A la Divisió d’Honor, el Vilafranca ‘A’ rebrà la visita al Frontó Municipal de Vilafranca del Frontennis Benicarló (cinquè classificat), mentre a la 2ª Divisió Provincial el Vilafranca ‘B’ es desplaça a la canxa del Vila-real ‘C’, dotzè classificat.

Més informació: |