El Patronat de Turisme de Morella atorga el seu premi al ministre José Blanco

_______________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 18 de novembre de 2009

El Premi Patronat de Turisme de Morella 2009 va ser atorgat en la reunió d’ahir, al ministre de foment José Blanco. La decisió va ser adoptada per unanimitat, pel fet que tots els empresaris van entendre la gran importància de la decisió de que la A-68 passe per Morella. A més, en la reunió d’ahir, tots els empresaris turístics es van mostrar a favor d’impulsar la Mancomunitat Turística del Maestrazgo.

El Patronat de Turisme va expressar el seu reconeixement al ministre José Blanco, a l’atorgar-li el seu premi anual. Per als empresaris turístics de Morella, la A-68 crea un nou escenari de futur i les seues possibilitats de creixement econòmic es veuran influenciades per una gran via de comunicació. Amb esta distinció, els empresaris també entenen que es reforça el destinació turística i s’obrin noves oportunitats de negoci. Tal com argumentava l’alcalde de Morella, Ximo Puig, “de ser la perifèria de la perifèria, ens trobem amb una certa centralitat en l’Antiga Corona d’Aragó”. Segons Puig, “en termes econòmics, el valor de la decisió és incalculable, però fomentarà tots els sectors econòmics i farà viables expectatives que avui són inimaginables”.

D’altra banda, els empresaris turístics també van recolçar la decisió d’impulsar la Mancomunitat Turística del Mestrazgo. Per als membres del Patronat, “esta Mancomunitat és important per a potenciar el turisme de l’interior, per la qual cosa no s’ha de dissoldre, sinó que s’ha de potenciar”. Els empresaris també van mostrar el seu suport perquè “Morella agarre el liderat de la Mancomunitat, junt amb Alcanyís i que compte amb els pobles de Terol”.

A més d’estos dos temes, es va aprovar el pressupost del Patronat per a l’any que ve, es va informar de l’adhesió de Morella a la Xarxa Afic, es va parlar de les reunions que s’estan mantenint per a la denominació de ciutat Slow, es van programar les “Jornades de la tòfona”, que començaran el 15 de gener, es va parlar de la campanya de nadal i es va fer referència a l’assistència de la localitat a la fira de turisme FITUR.

Més informació: | | |