Les obres del Carrer Blasc d’Alagó continuen amb normalitat


Etiquetes: ,


________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 18 de novembre de 2009

Les obres per a millorar la peatonalizació de les zones comercials va a bon ritme, una setmana després del seu inici. La primera de les fases està consistint en l’habilitació d’un pou per a evitar els talls en el subministrament d’aigua als veïns i en la millora de la zona de vianants de l’últim tram del carrer. La rehabilitació de les canalitzacions també ha servit per a trobar una canonada en molt mal estat. A causa d’este deteriorament, hi havia grans filtracions d’aigua i es produïen blandons. Ara, es pretén condicionar tot este tipus d’infraestructures.

Cal recordar que l’obra es dividirà en tres fases. La primera és la que s’està executant, en la segona, es millorarà la peatonalizació de tot el carrer i en l’última, es rehabilitarà l’empedrat de la zona que va des de l’Hotel Cardenal Ram fins al final dels porxes. El total de l’obra té un cost d’uns 260.000 euros i permetrà que es rehabilite el carrer principal de Morella.

Els terminis d’execució tan breus, ja que l’obra ha d’estar molt avançada a finals del pròxim mes, va fer que l’empresa municipal CISE s’encarregara d’este projecte.

Més informació: |