Continuen les Jornades Culturals del Matarranya


_________________________
comarquesnord.cat, Rafels
divendres, 20 de novembre de 2009

Aquest cap de setmana, del 21 al 22 de novembre, continuen les Jornades Culturals de la Comarca del Matarranya, amb una sèrie d’activitats que inclouen música, xerrades, conferències o exposicions, entre altres.

D’aquesta manera, el dissabte 21 al migdia, a Fórnoles, s’inaugura la exposició “Natura Vivens” sobre Pardo Sastrón. Per la tarda està previst un taller sobre “Usos populars de les plantes de Pardo Sastrón”, a càrrec d’Evelyn Celma. El dia cultural de Fórnoles continua a les set de la vesprada una xerrada musical on, els membres de la Orquestina de Fabirol explicaran detalls de “Els instruments de la tradició musical aragonesa”. A continuació, la pròpia Orquestina donarà un concert. Tots els actes estan programats a la Sala Multiusos de Fórnoles.

El diumenge 22 de novembre, els actes es traslladen a Rafels. A les sis de la tarda es contarà “La festivitat de Sant Antoni al Matarranya” en una interessant xerrada amb Salvador Palomar i Montsant Fonts al Saló de Plenaris de l’Ajuntament. A continuació hi haurà un concert de música clàssica a càrrec del sextet format per membres de l’Associació Musical d’Instruments de Vent Metall. Aquesta actuació tindrà lloc en l’església parroquial de Nuestra Señora de la Asunción.