Comença la setmana de la Festa del Comerç

______________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 23 de novembre de 2009

Com cada mes de novembre, des de fa set anys, Els Ports Ràdio organitza, amb el Patronat de Turisme, Assetmico i l’Ajuntament de Morella, la Festa del Comerç. Una cita per a reconèixer i retre homenatge al món del comerç i a les persones que, amb el seu esforç i dedicació, contribueixen a que la vida empresarial i comercial sigue permanentment motor de desenvolupament social i econòmic en la nostra terra. Molts comerços del Ports i el Maestrat han col·laborat en aquesta iniciativa, que també premie al client de cada dia.

Enguany el format del sorteig serà diferent. A partir del dilluns, 23 de novembre, i fins el dijous, Els Ports Ràdio procedirà, a sortejar la cinquantena llarga de regals que han ofert els establiments col·laboradors. El divendres 27, el sorteig serà més especial, ja que és un altra de les novetats d’aquesta edició de la festa. En aquest cas es sortegen 600 euros per a gastar en els comerços col·laboradors. S’han estipulat tres premis, de 300, 200 i 100 euros, per a tres butlletes afortunades. Estem, per tant en els darrers dies per aconseguir algun dels números que reparteixen els establiments quant anem a comprar. El sorteig es podrà seguir en directe per Els Ports Ràdio cada dia des de les 13’15h. Després els premis es podran consultar també al diari digital comarquesnord.cat.

La Festa del Comerç tindrà com a colofó el lliurament dels setens Premis del Comerç en les diferents seccions: empresa amb historia, empresa emprenedora i premi al disseny i la innovació. L’acte tindrà lloc a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella, el dissabte, 28 de novembre, a les 20h.

Més informació: | |