El Pena-roja medeix les forces amb un Alcorisa, al que no pot arrencar-li els punts en joc


Etiquetes:


________________________
Carlos Vives, Pena-roja
diumenge, 22 de novembre de 2009

Ambient fresc i terreny de joc en bones condicions per a la disputa de la jornada 11 del grup IV de primera regional aragonesa, entre dues equips molt desiguals tant en pressupost com en objectius. Els locals com clars favorits al ascens i segons en la classificació. Els visitants, penúltims, però molt diferent de l’equip de l’any passat.

L’Alcorisa va eixir a per totes, tancant a la seva àrea al Pena-roja, intentat trobar el gol ràpidament amb tirs llunyans o amb jugades per ambes bandes, però els visitants ben plantats sobre el camp ho van evitar i els ocasions davant de la meta defensada per Enrique no arribaven amb claredat. Poc a poc, l’equip visitant es va anar estirant i buscant ràpides contres als seus davanters, que posaven en apure a la defensa local. Desprès d’una indecisió al mig camp i ràpida contra, la pilota va al segon pal, que el davanter sense oposició remata a plaer. Arribava l’1-0 .

El Pena-roja no va abaixar el cap i va tindre dos ocasions molt clares per l’empat, amb un tir de Javi i d’Álex, que el porter local va aturar i refusar amb seguretat,amb els ocasions li van entrar els nervis a l’Alcorisa i el partit es va tornar en un anar i tornar, sense cap de bestiar de mig campisme. Però en una passada llarg i en el porter visitant a mitja eixida, els locals van aconseguir el 2-0. Amb poc més es va arribar al descans. A la represa, partit completament diferent, amb la possessió de la pilota per els locals, però sense cap oportunitat clara d’augmentar la diferència, amb un Pena-roja esperant poder sorprendre amb alguna contra, però ja el 2-0 va ser definitiu.

En resum, bona cara del Pena-roja, que cada jornada que passa es troba més còmode i ben posicionat sobre el terreny de joc.

CF Pena-roja: Enrique, Claudio , Iván (Màrio), Victor T., Carlos, Víctor B., Ciro, Gabi, Àlex (Ionut), Dani (Shalim) i Javi (Chec).

Més informació: