El Morella guanya al co-líder de 2ona regional

________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 23 de novembre de 2009

El Morella rebia aquest diumenge al co-líder de la categoria, l’Sporting Benicarló. El partit començava molt mal per a les aspiracions del conjunt morellà ja que en el minut 10 els visitants s’avançaven en el marcador mitjançant una dubtosa falta al lateral del àrea en la que la defensa del Morella no va poder traure la pilota i un jugador del Benicarló rematava sense cap oposició. Amb el 0 a 1 al marcador el Morella ho va intentar però el que més perill creava era el de Benicarló, al qual li van anular un gol per fora de joc sobre el minut 24. Durant la primera part, el Morella va arribar vàries vegades a la porteria contrària en alguns xuts llunyans que es van perdre per damunt de la porteria i algunes faltes laterals que van crear bastant de perill.

Al descans Ángel substituïa a Marc Bellvís que demanava el canvi degut a una forta entrada d’un rival durant la primera meitat. Aquest canvi va obligar a fer unes modificacions sobre el terreny de joc, Ángel ocupava la posició de Guillermo al mig del camp, aquest passava a la banda i Carni al lateral que havia deixat Marc.

En la segona part, el Morella va eixir mes decidit i es va fer amb el control de la pilota, en canvi el Benicarló va decidir tancar-se i buscar el contraatac. El partit va canviar totalment quan en el minut 61 el jugador morellà Jordi era expulsat per encarar-se a un rival que li acabava de fer una falta, una més que discutible expulsió que deixava al conjunt local amb un home menys. Pràcticament a la jugada següent, en un baló a l’àrea l’àrbitre xiulava un inexistent penalti a favor dels morellans que també provocava l‘expulsió d’un jugador de l´Sporting. Àngel l’encarregat de llançar els penaltis va tirar a un costat, però el porter visitant va aturar la pilota amb una bona estirada. El partit es va escalfar un poc degut a les decisions arbitrals, i el Morella va efectuar el segon canvi, Dídac, porter suplent substituïa a Guillermo degut a les nombroses baixes i ocupava la posició de davanter. El Morella no va donar el partit per perdut en cap moment i en el minut 84 una pilota a l‘esquena de la defensa del Benicarló l’aprofitava Marc Moles que definia perfectament davant del porter visitant. Amb l’empat al marcador i en pocs minuts per jugar-se el Morella s’ho va creure i en un baló penjat a l’àrea el porter va eixir a per totes, però finalment la pilota li va caure a Hugo que va anotar el gol de la victòria local al minut 90 de partit. En aquesta jugada, molt discutida per la defensa del Benicarló que reclamaven una falta, malauradament, el porter visitant va quedar marejat pel fort cop que va rebre a l’eixida. L’encontre es va detindre uns 10 minuts i finalment, el porter va ser canviat i al finalitzar el partit va ser traslladat al Centre de Salut de Morella per observar-lo i que no tingués res important. Finalment, es va quedar un susto pel fort impacte inicial. Pel que fa al partit, es va allargar bastant però el marcador ja no es mouria i el Morella s’enduria els tres punts.

Morella F.C.: Jero, Marc Bellvís (Àngel), Hugo, Monfort, Joan Bellvís, Soro, Guillermo (Dídac), Carni, Dolz, Jordi i Marc Moles. A la banqueta també van estar Juan i Pau.
Per part del Morella F.C. van ser amonestats Hugo, Soro, Jero i Pau amb targeta groga i Jordi amb targeta roja.

Gols: min. 10 (0-1); min. 84 (1-1) Moles; min.90 (2-1) Hugo.