El Vilafranca perd per la mínima al camp del Rossell (3-2)

_______________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dilluns, 24 de novembre de 2009

El C.F. Vilafranca, perdia per la mínima i al temps afegit en la seua visita al camp de La Planeta de Rossell, en partit corresponent a la jornada 10 de lliga a la 2ª Regional. L’equip de Toni Martínez, després de lluitar durant els 90 minuts de l’encontre, encaixava el 3-2 en temps afegit i s’en anava sense puntuar del camp de Rossell.

L’alineació, en aquest encontre va estar formada per Eric, Javi, Carlos Pitarch, Toni, Raül, Santos, Bayot, Carlos Monferrer, Román, Jordi i Loras. També van jugar Víctor, Marc, David Sirvent i Izac.

L’equip vilafranquí s’avançava amb un gol de Santos, després d’un magnífic centre de Carlos Monferrer. Corria el minut 2 de partit. La reacció del Rossell no es va fer esperar i en pocs minuts capgirava la situació. Al minut 7 el veterà Óscar Grau empatava l’encontre i al minut 13, un altre davanter amb molta història com és JJ, anotava el 2-1 per al Rossell. Al descans s’arribava amb 2-1 i domini del Rossell en el partit.

La segona part va tindre molta emoció i equilibri en el joc. Amb el 2-1 al marcador, l’àrbitre anul·lava un gol a Santos per fora de joc dubtós. Al minut 80, el porter del Rossell arrollava dins de l’àrea al davanter Sirvent i l’àrbitre xiulava penal, encara que haguera pogut expulsar al porter. Carlos Pitarch transformava el penal, aconseguint l’empat a 2. Al temps afegit, el Vilafranca veia com el treball s’en anava a terra, ja que de nou JJ marcava per al Rossell, el 3-2 definitiu.

Amb aquesta derrota, el Vilafranca continua a la dotzena posició de la classificació amb 9 punts i el proper diumenge tornarà a jugar fora de casa. Ho farà a La Jana, equip que està també amb 9 punts en aquestos moments.