Escollida la nova junta del Grup de Dones de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 23 de novembre de 2009 .
Etiquetes: ,

El Grup de Dones de Vilafranca celebrava el passat divendres dia 20, les seues eleccions anuals per substituir a la meitat de la seua Junta Directiva. La direcció de l’entitat està formada per 10 dones, de les quals 5 canvien cada any. L’estància a la directiva de les dones escollides és de dos anys. El Grup de Dones de Vilafranca compta amb més de 500 sòcies que tenen dret a votar en aquestos comicis, encara que acudeix a votar aproximadament un 20% de la massa social.

El resultat de les eleccions determinava que Ana Casanova, Nieves Palomo, Rafaela Fabregat, Rosa Mª Bayo i Mª Carmen Monferrer, son les noves integrants de la Junta Directiva, substituint en la mateixa a Paquita Edo, Encarna Pitarch, Ana Romero, MªCarmen Colomer i Cristina Monfort. Les escollides l’any passat, es a dir, Mercedes Falcó, Lola Fabregat, Consuelo Tena, Rosario García i Juana Andrés, continuaran un any més a la direcció del Grup de Dones de Vilafranca.

La Junta Directiva convocarà pròximament una Assemblea de Sòcies per tal de donar a conèixer a les noves integrants, que s’estrenaran a la Junta a partir de l’1 de Gener.

Més informació: |