La pista de la Carcellera i el Camí dels Tous es milloraran a través del programa de millora de camins rurals de la Taula del Sénia.

____________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 23 de novembre de 2009

L’any passat començava, a través d’un conveni signat entre la Mancomunitat de la Taula del Sénia i el Ministeri d’Agricultura, un programa per a millorar les pistes i camins rurals en tot el territori de la Taula del Sènia, que beneficiava especialment als pobles de la nostra comarca que en formen part: Vallibona, Castell de Cabres i Morella. En el terme municipal de Morella, amb més de 400 km2 de territori, la xarxa de pistes i camins que comuniquen masos, explotacions agropecuaris o casetes, és immensa, i en qualsevol cas massa gran per a que sigue sols l’Ajuntament el que inverteixi en aquestes comunicacions, vitals per a la població dispersa.

De la Conselleria d’Agricultura en els darrers 12 anys no s’havia rebut cap subvenció per aquesta tasca. Ha estat en aquest programa interegional que s’han pogut millorar, entre el passat any i aquest més quilometres de pista, en total uns 20 quilòmetres. S’ha actuat en el camí dels Llivis, Quatre Camins, i la pista de la Serra de Palos. Per l’any que ve les actuacions es centraran en la pista de la Carcellera i el camí de Tous. En el darrer ple municipal s’aprovava l’actuació així com el compromís del govern municipal a portar després a terme el manteniment dels mateixos.

L’actuació compta amb un pressupost de 227.557 euros, dels que l’Ajuntament tindrà que aportar algo més de 30.000 euros.

Més informació: