Les parròquies dels Ports inauguren la catequesi amb una trobada a Pereroles


Etiquetes:


_________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 23 de novembre de 2009

Unes 70 persones entre xiquets, pares i catequistes, participaven en la trobada de començament de catequesis de les parròquies de la comarca dels Ports que pertanyen al Bisbat de Tortosa. En aquesta ocasió es va triar el paratge de Pereroles per celebrar els jocs, el dinar de germanor i la missa de campanya.

L’activitat va començar al Port de Torremiró des d’on va començar una caminada que els portaria fins els refugis del bosc de Pereroles. El solet acompanyava, i malgrat que corria un ventet que es deixava notar a eixa alçada, la temperatura i el caliu li van donar un ambient ben agradable a aquesta trobada. Van participar xiquets de molts de pobles. Hi havien de Morella, Forcall, Cinctorres, Portell, Todolella, la Mata…però es va notar que el dissabte jugaven quasi tots els equips dels Ports F.C. I l’equip aleví de bàsquet, que van restar xiquets, i per tant també famílies, a la trobada.

No obstant, els que van anar van gaudir d’un dia de camp on la germanor es va deixar notar només començar el camí. A Pereroles també van compartir menjar. Cadascú portava el que s’havia preparat, però a més, tots compartien el que tenien per picar i les postres. Dintre en el refugi fins i tot van encendre el foc, per si de cas, però com aquest novembre ens està regalant dies fora del temps, i al aire lliure no s’estava gens mal, van optar per menjar fora, millor al solet, això si, però gaudint del ple contacte amb la natura.

La catequesi va començar amb el curs escolar pràcticament, però aquesta eixida és com un començament simbòlic també de la resta d’activitats que conjuntament porten a terme les parròquies dels Ports que pertanyen al Bisbat de Tortosa.

_____________
documents
Veure fotogaleria

_____________
documents
[media id=46 width=320 height=240]

Més informació: