Es lliuren els premis del concurs fotogràfic “100 anys de Campanar”


Etiquetes:


________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimarts, 24 de novembre de 2009

El lliurament del Premi del Concurs Fotogràfic ‘100 Anys de Campanar’, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, ha sigut una altra de les activitats importants que tenien lloc al municipi durant el cap de setmana. Després de l’èxit aconseguit amb la primera edició, realitzada l’any passat i dedicada a la Tardor, la segona convocatòria ha comptat amb major participació. Més de 50 fotografies han estat presentades a concurs i amb elles s’ha muntat l’exposició que es podrà visitar fins al 20 de Desembre.

El concurs de fotografia de Vilafranca, en aquesta segona edició comptava amb un únic premi, valorat en 300 euros. Per triar la fotografia guanyadora es va formar un Jurat, integrat per tres persones molt experimentades. De fet, dos d’elles es dediquen professionalment a la fotografia i l’altra és un gran aficionat des de fa molts anys.

El Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Víctor Tena, era l’encarregat de lliurar aquest premi. La intenció del consistori vilafranquí és que el concurs es consolide com una activitat anual dins de la programació cultural i ja s’està treballant en la preparació d’una tercera edició del mateix.

Antoni García, amb la fotografia ‘Reflexal Carrer Major’ ha estat el guanyador del segon concurs, rellevant en el guardó a José Manuel Andrés, que guanyava l’edició de l’any passat. Antoni García, vilafranquí resident a Castelló, és un apassionat del món de la fotografia que ja havia aconseguit premis en altres concursos.

La mostra fotogràfica ‘100 Anys de Campanar’, fruit d’aquest concurs es podrà visitar a la Sala Gòtica de l’Antic Ajuntament fins al proper 20 de Desembre. Aquest és el darrer dels actes organitzats per la Regidoria de Cultura amb motiu del Centenari del Campanar de Vilafranca.

Més informació: