L’anunciada millora de la CV-15 i la CV-12 no està contemplada en els pressupostos de 2010 de la Generalitat


Etiquetes:

_________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 25 de novembre de 2009

Al juny de l’any passat es presentava el projecte de millora de la comunicació entre l’interior i la costa, articulat al voltant de cinc trams de les carreteres CV-12 I CV-15 que connecten la Plana amb Morella , per Ares i Vilafranca. El conseller d’infraestructures, assegurava que la redacció dels projectes estaria a finals d’eixe any 2008, per a començar les obres en aquest 2009.

El pressupost estimat era de 2,9 milions de euros per a la redacció i 238 milions per l’execució de las obres. La sorpresa ha vingut donada no sols per que enguany no han començat les obres, sinó per que els pressupostos de l’any que ve de la Generalitat no contemplen cap partida per portar endavant la anunciada millora, que requeria un espectacular túnel per Ares. El diputat per la nostra comarca Oscar Tena, va preguntar al voltant d’aquest tema en el ple de la Diputació Provincial celebrat ahir dimarts.

En el torn de precs i preguntes, també va reclamar més sensibilitat a la Diputació amb els Ajuntaments. I es que amb aquestos moments alguns ajuntaments estan paralitzats per no disposar de secretaris interventors. En els darrers mesos les baixes i jubilacions d’aquestos funcionaris no s’està restituint.

______
àudio
Oscar Tena, alcalde de Vilafranca

Més informació: