Morella recolza el dia Internacional de Lluita contra la violència de gènere


Etiquetes:

_________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 25 de novembre de 2009

L’Ajuntament de Morella, junt amb el Grup de Dones i a l’àrea d’Infodona, han organitzat distintes activitats per a recolzar el dia Internacional de Lluita contra la violència de gènere. D’esta manera, es llegiran dos manifestos, un en l’institut de secundària, a les 11:15 del matí, i l’altre en la porta de l’Ajuntament a les 20:15. Ambdós se seguiran de cinc minuts de silenci.

La regidora de benestar social, Malú Blasco, ha volgut expressar el seu desig de que “este dia no es celebrara, perquè significaria que no hauríem de lluitar contra esta injustícia”. Respecte a la realització d’un acte en l’institut, l’edila ha insistit en “la importància que té l’educació per a evitar la violència. És essencial que en les escoles, instituts o en les mateixes cases, es lluite i s’admeta la igualtat de gènere”. Blasco, també ha afegit que “estem en contra de qualsevol tipus de violència, però especialment de la de gènere. Per això, recolzarem a totes les dones amb estos manifestos”.

Cal recordar que en el plenari de la setmana passada, els grups polítics van recolzar de forma unànime les noves mesures contra la violència de gènere. En esta sessió, la regidora va expressar el suport perquè “les mesures siguen més serioses, i que el consum d’alcohol i drogues siguen agreujants en les penes”.

Més informació: