La banda de Morella està de Santa Cecília

____________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 27 de novembre de 2009

L’Associació Musical Mestre Candel de Morella celebra aquest cap de setmana Santa Cecília organitzant un cap de setmana replet d’activitats musicals i festives per tornar a fer de la conmemoració de la patrona de la música una gran festa de germanor. És una de les festes marcades al calendari per a tot músic, unes jornades per a recompensar tot un any d’assajos, eixides i concerts.

La banda morellana obri els actes la nit de divenres, a les 10 i mitja, amb el seu tradicional concert dedicat a la patrona al Teatre Municipal. En aquest esdeveniment es presentarà als nous músics: Christián Ibañez i Enma Jiménez, bombardí i trombó respectivament. El concert té un element molt especial, ja que el director de la Mestre Candel Antoni Ortí no estarà a la batuta, sinò que dirigirà a la banda el músic Miquel Centelles, per l’absència del director titular.

En el concert, que serà bitemàtic, s’interpretaran pas-dobles i bandes sonores, però un dels  moments importants de la nit serà el lliurament del premi Mestre Candel a Ricardo Miravet, premi que l’any passat es va quedar desert. Des de la banda s’ha escollit a Miravet per la seua trajectòria com a director del Festival Internacional de Música (ha complit XXVII edicions) i sobre tot por la seua tasca al voltant de l’orgue barroc de l’Església Arxiprestal de Morella.

Demà dissabte, la banda morellana farà la típica arreplegada dels nous músics, així com diferents cercaviles, tant el dissabte com el diumenge, i ajuntar-se per a dinar i sopar. Un cap de setmana complet per als músics de l’Associació Musical Mestre Candel.

Més informació: | | | | |