Vilafranca s’aplica amb la TDT


Etiquetes: , ,

_____________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
divendres, 28 de novembre de 2009

L’Ajuntament de Vilafranca ha iniciat una campanya d’informació als veïns perquè tots coneguen la implantació de la Televisió Digital Terrestre en el Municipi. A banda, el dia 28 de novembre i l’1 de desembre un autobus informarà sobre la TDT a tot el poble.

La regidoria de Noves Tecnologies ha publicat un ban en què s’informa que en el municipi ja poden sintonitzar-se 32 canals de televisió i quasi 20 de ràdio. En les últimes setmanes s’ha instal·lat l’equipament necessari per a sintonitzar els canals autonòmics, públics i privats. Així mateix el consistori tractarà de facilitar la sintonització d’altres canals com a Televisió d’Aragó, que compta amb un elevat seguiment entre els veïns del municipi, atenent a la proximitat geogràfica amb terres turolenses.

En el ban l’Ajuntament informa sobre l’apagada analògica, que arribarà en la localitat el proper 31 de desembre. Així mateix s’informa sobre els drets de les persones amb risc d’exclusió social a disposar d’un descodificador subministrat pel Ministeri d’Indústria. L’Ajuntament tramitarà la consecució dels descodificadors per a les persones que tinguen dret a ells, segons la normativa establida pel Ministeri d’Indústria.

A través de la pàgina web de l’Ajuntament de Vilafranca s’oferix informació específica sobre la TDT, on s’ha creat una secció exclusiva amb els enllaços de pàgines d’informació del Ministeri d’Indústria i altres aspectes d’interés.

Més informació: | |