Josele torna al Morella FC


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
dissabte, 28 de novembre de 2009

José Luis Querol ‘Josele’ tornarà a ser jugador Morella FC, després de jugar 10 jornades amb el Sant Rafael a la primera regional, tal com anunciava el president del conjunt morellà Rafael Ripollés al programa ‘Ser Esportius Comarques Nord’ de Els Ports Ràdio.

“Al 99,9% Josele jugarà al Morella” afirmava Ripollés en declaracions exclusives a la ràdio comarcal. El retorn del jugador està previst per a la jornada 12 de competició, el 13 de click per a ampliardesembre, en el partit que el Morella jugarà a la Fàbrica de Giner front al Atzeneta.

Josele torna a casa
Josele ha militat en el planter del Morella des de molt jove, entrant a finals de la dècada dels 90 i mantenint-se fins la campanya 2008-2009. La cridada de Juan José Martorell, entrenador del Sant Rafael, el va convencer per fitxar per aquest conjunt de primera regional, però finalmente jugarà més de la meitat del que resta de campanya 2009-2010 amb el Morella FC.

Per altra banda, Rafael Ripollés informava de que Miguel Óscar, jugador compromés amb el Morella també des de fa més d’una dècada, s’ha fet fitxa per poder ajudar al conjunt morellà, després d’abandonar el planter la darrera temporada. El president també anunciava que pot haver-hi alguna incorporación més els propers dies.

Més informació: