Nova derrota per la mínima del Pena-roja al camp del Chiprana (3-2)

________________________________
Carlos Vives, Pena-roja de Tastavins
diumenge 29 de novembre de 2009

Tarda freda i plujosa com a la gran majoria de localitats, aquest diumenge tan gris per terres baix-aragoneses, amb un terreny de joc molt tou i perillosos davant de les possibles lesions.

El partit va començar sense un dominador clar, els dos equips intentant guanyar la partida a l’adversari en el mig del camp, però sense aconseguir-ho. L’encontre, a pesar del terreny de joc, va estar entretingut per a l’aficionat, amb constants alternatives en el joc. El primer en arribar amb perill va ser el Pena-roja, que desprès d’ un corner, Iván remata bé, però la pilota se’n va per poc. Els locals ho intentaven amb pilotes llargues a l’esquena dels laterals i esperant el fallo del centrals, alguna ocasió per al Chiprana, però sense massa perill. Desprès d’ una falta al borde de l’àrea, la pilota que venia a les mans del porter, que sense massa sort, li sorprèn i puja el 1-0. Amb això s’arribaria al descans.

En la segona part el Pena-roja va eixir en força tancant al seu camp al Chiprana,però una ràpida contra, acaba amb un corner, que el capità saragossà remata a plaer.2-0. Massa premi per als locals,que amb el gol es van animar i va gaudir dels millors minuts i nervis a l’equip visitant. Dos substitucions obligades per als del Matarranya, que retallarien distàncies amb el gol de Iván 3-1. El Chiprana seguia amb el mateix plantejament, tancant-se al darrere esperant augmentar distàncies amb alguna contra, i els visitants, no podien crear prou perill. Un gol anul·lat als visitants i quan faltava poc per al final, Dani posava el 3-2, però ja sense temps per la remuntada.

Nova derrota per la mínima del Pena-roja, que va arribar a Chiprana en tant sols 13 efectius, ja que les lesions estan afectat massa a l’equip, la lesió de Víctor, que pot ser de llarga durada, un altra nota negativa del partit. Partit net i entretingut, a pesar del pèssim arbitratge sofert.