Restaurant Vinatea, premi innovació i disseny

“La Qualitat està de moda. Es un terme que busque despertar una sensació positiva, però en molts de casos no sols és un pensament, és un fet i una aposta decidida. La preocupació per satisfer al client, per millorar dia a dia. El concepte de Qualitat del que parlem es una forma de gestió que supose una millora continua, una renovació constant.

Al juny de 1988 naixia a Morella l’establiment Restaurant Cafeteria Vinatea. Als propietaris, Juan i Miriam, el comerç no els és aliè. En aquest mateix indret durant molt temps va hi haver una carnisseria, que antes de la guerra ja donava servei a Forcall. Entre el període forcallà i el de Morella tres generacions de la família de Juan Milian, han portar aquest establiment al llarg de al voltant de 70 anys.

Enguany, després d’un període de descans i reflexió, al juliol tornava a obrir les portes convertit en una aposta novedosa, on s’han pensat tots els detalls. El local és el mateix, però el concepte és un altre. La família Milian, Juan, Miriam, i també Àngela el van meditar molt junt amb el dissenyador al que li van encomanar la feina, Emili. Volien un establiment pensant en el turisme de qualitat. Un lloc que conjugara a la perfecció en el marc on està enclavat, els Porxes, El Restaurant Vinatea no és molt gran, però tot està pensat per a que el que entre es senta a gust i especial. Aconseguir-ho va costar molts viatges a Fires, fabriques, tendes especialitzades. Però el resultat paga la pena. I es que els responsables del projecte tenien clar que el disseny és l’element diferenciador en el que es fixe el client. Que la innovació, la renovació i la modernització és la millor aposta de futur. El Premi Els Ports Ràdio Disseny i Innovació 2009 és per al Restaurant Vinatea.”

Més informació: |