Arriba el ‘aginaldo’ per a l’Associació de Jubilats ‘Francolí”


__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dissabte, 5 de desembre de 2009

Membres de la Junta Directiva de l’Associació de Pensionistes i Jubilats ‘Francolí’ de Vilafranca, descarregaven aquest dissabte les diferents caixes amb els productes que conformaran “l’aguinaldo” de Nadal, per als més de 600 socis amb click per a ampliarels que compta aquesta associació, la més nodrida de quantes existeixen al municipi. El lot d’enguany estarà format per ví, sidra i torró.

Com ja és tradicional, la Junta Directiva de l’Associació ‘Francolí’, repartirà el regal als 612 socis, a partir del dia 19 de Desembre i durant les dates nadalenques a l’Oficina de l’entitat, situada a la Casa Social ( Avinguda del Llosar, 21). Els socis, com sempre passaran per les dependències per replegar “l’aguinaldo”.

L’Associació de Pensionistes i Jubilats ‘Francolí’ manté el nombre d’afiliats que gira al voltant de les 600 persones. Segons ens comentava el Regidor de la Gent Gran, Juan Barreda “la xifra no sól variar massa, ja que la gent que es donada de baixa per defunció, es substituïda per gent nova que ingressa a l’associació”.

Més informació: |