Com adornar amb flors


Etiquetes:


__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimarts, 8 de desembre de 2009

Durant el pont de la Constitució i la Puríssima, la floristería de Vilafranca, Flors i Regals, ha realitzat diferents exhibicions florals per mostrar al públic, com es poden fer diferents adorns amb flors d’una manera senzilla i molt econòmica.

María Teresa Vidal, propietària de Flors i Regals organitzava diferents torns en les vesprades de dissabte i diumenge per fer les demostracions. Un primer torn a les 17 hores i un altre poc després, a les 18,30 hores. A cadascun dels passes, María Teresa realitzava 5 demostracions diferents amb plantes i utilitzant diversos elements decoratius. Així, es van utilitzar clavells, roses, canyes de bambú, cales, bonsais, molsa, grèvol, en fi… una ampla gama de productes per decorar amb flors les nostres cases. A més, a moltes d’aquestes demostracions s’utilitzaven també altres elements per tal de donar-li un toc nadalenc als adorns florals.

Les demostracions van ser seguides per nombrós públic, sobretot femení, que omplia a cadascuna de les sessions les dependències de Flors i Regals al Carrer Joan Baptista Penyarroja de Vilafranca. Una iniciativa que ha estat ben rebuda per la clientela i també per altres persones que mostraven interès per l’activitat.

Més informació: