Morella commemorarà el Dia dels Drets Humans el proper dissabte


Etiquetes:

_________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 10 de desembre de 2009

El proper dissabte es celebrarà el Dia dels Drets Humans en Morella. Per a això, col·laboraran el Consell de la Solidaritat i el dels Xiquets. Per la seua banda, la regidora de benestar social, Malú Blasco, ha mostrat la seua solidaritat en este dia reivindicant que “tots tinguem els mateixos drets i que s’acabe amb les injustícies socials”.

Segons Blasco, “hem de promoure la no-discriminació i, per això, ens reivindicarem en els dies en què es commemoren injustícies socials. A més, hem de fer a la societat partícep de mostrar la seua voluntat contra determinades injustícies, per la qual cosa organitzem distintes activitats i ens sensibilitzem”.

El passat 20 de novembre es commemorava el dia de la infància. L’Ajuntament de Morella va decidir que eixe dia passara a celebrar-se junt amb el Dia dels Drets Humans i, així realitzar més actes. D’aquesta manera, el dissabte tant el Consell de la Solidaritat com el dels Xiquets, organitzaran distints actes per a tot el públic. Els menuts realitzaran un mural en què expressaran el seu suport al dia que es commemora avui. Cal destacar, que aquest mural ha sigut iniciativa dels xiquets i que dibuixaran unes lletres que formaran les paraules Drets Humans i les acompanyaran de desenes de mans pintades al voltant. Aquest mural estarà exposat en la Plaça de l’Ajuntament a les 19 hores, just quan tindrà lloc un acte commemoratiu. Immediatament després, en el Teatre Municipal es projectarà la pel·lícula “En el mundo a cada rato” que es seguirà d’un debat. La pel·lícula es centra en la protecció dels drets de la infància i es compon de cinc històries que parlen de distintes injustícies socials.

Més informació: