L’Ajuntament de Morella expresa el seu condol per la mort d’Enrique Querol


________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 11 de desembre de 2009

L’Ajuntament de Morella ha volgut sumar-se a les mostres de condol en memòria d’Enrique Querol. Representants del consistori es van desplaçar dijous fins a l’Església de la Sagrada Família de Castelló, per a despedir-lo i acompanyar els familiars i amics. A més, l’alcalde de Morella, Ximo Puig, va tindre unes paraules dedicades a Querol per a tancar l’informe d’alcaldia de la sessió plenària de desembre. “Era un morellà que va treballar desinteressadament per a obtindre recursos econòmics per a la Fundació Sexenni”, va expressar Puig.

Enrique Querol Querol era una persona volguda per molts, a causa de la gran quantitat d’esdeveniments que va organitzar, entre altres coses. Festes, gales, paelles, esdeveniments… El fet de bolcar-se en el seu treball i aproximar tants esdeveniments a un gran nombre de persones, va fer que fóra una persona reconeguda i admirada.

Este reconeixement va ser expressat en el seu últim adéu, per molts representants de distintes localitats de la província, els seus companys d’El Periòdic Mediterraneo, amics o familiars. Veure l’Església de Castelló d’ahir, donava fe de la importància d’aquesta gran persona.

Més informació: | |